آشنایی با آزمون زبان  MSRT

آزمون زبان MSRT ) )مدرك زبان مورد تاييد وزارت علوم مي باشد و آزمون آن تقريبا هر ماه توسط سازمان امور دانشجویان وزارت علوم  به صورت منظم برگزار مي گردد و كليه دانشگاه هاي مورد تاييد وزارت علوم اين مدرك را حين مصاحبه دكتري معتبر مي دانند. آزمون  ( MSRT )  درهرسال 10 بار برگزار مي گردد و شركت در آن محدوديت ندارد و داوطلبين مي توانند تا زمان كسب نمره دلخواه در كليه آزمون ها شركت كنند و در صورت عدم قبولی در یک دوره می توان در دوره های بعدی نیز ثبت نام کرد وبسته به دانشگاه هدف و رشته داوطلب نمره قابل قبول جهت ارائه متفاوت است ولی غالبا نمره 50  حداقل نمره قابل قبول برای دانشگاهها مي باشد.

آزمون زبان ( MSRT ) از سه بخش  تشکیل شده است :

1.Listening Comprehension  :

این بخش شامل 30 تست می باشد. در این قسمت از مکالمات کوتاه (Short Conversation  ) سوال داده می شود که دو نفر یک مکالمه کوتاه انجام داده و آنگاه سوال پرسیده می شود.

2.Structure :

این بخش نیز شامل 30 تست می باشد .

3.Reading Comprehension  :

این بخش از 40 تست تشکیل شده که معمولا شامل 4 متن جداگانه می باشد.

* مهلت پاسخگویی به سوالات  آزمون 100 دقیقه می باشد وآزمون نمره منفی ندارد ولی اگر به یک سوال بیش از یک پاسخ داده شود نمره منفی داده می شود.

* نتایج آزمون یک هفته تا 10 روز بعد از برگزاری آزمون اعلام و بعد از اعلام نتایج داوطلبان می توانند کارنامه را از پرو فایلشان قسمت دریافت کارنامه مشاهده و چاپ نمایند.

* مدرك آزمون زبان  ( MSRT از زمان صدور، در داخل كشور به مدت 2 سال اعتبار دارد.

* جهت کسب اطلاعات بیشتر وثبت نام در آزمون می توانید به سامانه آزمون زبان ( MSRT )به نشانی  http://msrt-exam.saorg.ir  مراجعه نمایید.

__________________________________________________________________________

• آمار بازدید:  امروز:63  این هفته:560  این ماه:3934  امسال:55477